? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "Save Template" CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Sunday, November 8, 2009

GILER,GILER GILER...........

hehe..sori la kengkawan..
dh lama sgt aku x buat n3 baru..
penyakit malas aku ni semakin mnjadi2..
bkn setakat bersawang dh umah aku,semak samun pon ada..
blh di katakn penternak haiwan buas yg berjaya la ni ye..
huhu..apa la nk jadi..
-
-
-
-
-
-
aku skrg dh ada hobi baru..
nk tau hobi aku skrg apa??
-
-
-
-
-
-



taraaaa....bermain game..
ari ujung mggu aku di habiskn dgn bermain game!
itulh aku..haha...
-
-
kalo korg tgk aku dh lama x update blog,tu bermakna aku tgh bz..
bz bermain game..
haha..jgn mare ye...
-
-
k lah..aku dh x de story apa nk diceritakn ni sbnrnya ni..
aku nk smbg men game lah..haha..bye2..tata..adios..

4 comments:

zura@iwan said...

aaa mmg lama giloss x hapdet..hikss

slmt kembali..

reen said...

umo dh tuo dh cik adik oi..
klu slalu ekau layan game je...lmbt la jodoh ekau..

ayu-lysa said...

mmg pon kak..labah2 pon dh branak pinak dh..bela spiderman..akak nk spiderman?hikhik..

ayu-lysa said...

to kak ien

erk...dh tuo ko??x pasan lak..hikhik..