? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "Save Template" CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, August 4, 2009

SALAM...I'M BACK!!

assalammualaikum!!daku kmbli!!sori la lama x update..sejak aku elok je drpd dmm,terus penyakit 'm' aku dtg..haha..sori la ye..kpd sesiapa yg merindui aku,kali ni aku ada sediakn entry yg menarik tuk korg suma..apa lg,kndri kawen la...amacam??menarik x??selain dpt mkn free,dpt jgk brjmpa ngan teman2 lama..kali ni teman seklh mngh convent sentul..meriah jgk la..tema kali ni serba pink..cantik jgk kaler tema dia..cuma mekap x berapa cntk sgt la..mgkn sentuhan juru andam tu x berapa 'power'...jom kte layan gmbr2 kat bwh!!


pengpit ni pon teman sklh jgk..nama dia rozila..nmpk mcm dh brpnglmn jd
pngpit..tp tu bru first time sbnrnya dia jd pngpit..



ni masa nk mnyatukn diorg semasa berarak

ni pon teman sklh aku jgk..cik farah nape ttp mata tu?malu ke??




time ni ktorg kna bwk hantaran..aiii, 'cik husna n the gang' smpt lg brposing ye...








ni kat bwh flat..smpt lg brgmbr..



ktorg smpt lg brgmbr..posing jgn x posing!!
















ha...yg kat bwh ni plak bkn kna kuarantin ye..tp disbbkn aku brhadapan ngan customer,opiz tepi jln,byk habuk,jerebu,virus H1N1 lg,trpaksa la aku pakai topeng..ini utk mengelakkn brlakunya jangkitan virus..virus H1N1 ni dh tersebar merata2 tmpt..so,lbh baik mncegah drpd mengubati..lgpon aku senyum ke,x senyum ke,diorg ttp x nmpk..tp agak rimas jgk la..lps ttp je kaunter,terus bukak topeng tu..rasa x selesa btl la..huhuhu..walau ape pon aku ttp nmpk comel kn ble pakai topeng tu..hahaha... ;D


mcm doktor x??lalalala....

6 comments:

ku tak sempurna said...

laaaaaaaaaaaaaaa... ingatkan ko ke merajuk... tu yg menyepi...

rinduuuuuuuuunyaaaa... bukan dgn ko la... jgn perasan...
hahaha...

ape pun... welkam back my friend :P

.
.
.
.
pssttt... ko bila lagi nak bersanding... hikksssss

ku tak sempurna said...

laaaaaaaaaaaaaaa... ingatkan ko ke merajuk... tu yg menyepi...

rinduuuuuuuuunyaaaa... bukan dgn ko la... jgn perasan...
hahaha...

ape pun... welkam back my friend :P

.
.
.
.
pssttt... ko bila lagi nak bersanding... hikksssss

ku tak sempurna said...

satu lagi... lupa plak nak ckp... beautician kat tmpt yg aku selalu pergi tu pun selalu pakai mask cam ko... errr... ko kah beautician tu??? hihihihi

angan2 jadi doktor ya :P

ayu-lysa said...

to cik kts:

aku x merajuk la..
ceh..ingatkn ko rindu ngan aku..
abis tu ko rindu kat sape??
aku tau..ko nk ckp ko rindu kat aku kn..
tp ko malu nk ckp kn kn kn..
haha..

aku??
aku tggu ko dulu..
x bek lgkh bendul beb..
hahaha..

itu bkn aku..
tu mgkn pelanduk yg ke 14 serupa ngan aku..
err...
dulu aku mmg brcita2 nk jd doktor pon..
doktor gigi..
ye cik kts,nk cabut suma gigi ye..
blh2...no hal punyalh..
hikssssss.....

reen said...

mcm knal je yg pki tudung ijau tu..hikhikhik..

budak ni ada virus mulut..tu pasal la dia pki mask...jom larikkkkk!!!:D

ayu-lysa said...

huhu..
jgn mmfitnah daku..
ini utk mglkkn jgktn..
x de kena mengena daku ad virus ke x...
ntah2 akak yg ada virus mulut ijau x..
hakhak...